كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

طرح توليد سوسيس و كالباس براي راه اندازي كارخانه هاي توليد اين فرآورده هاي گوشتي مي باشد. از حمله محصولاتي كه از گوشت هاي خرده شده گوساله و يا مرغ توليد مي گردد، سوسيس و كالباس است كه توانسته جايگاه خود را در سبد غذايي مردم نيز به دست آورد. با توجه به استقبالي كه مردم از فرآورده هاي گوشتي شامل سوسيس و كالباس مي كنند، در صورتي كه توليد كننده اين محصولات كيفيت را مبناي كار خود قرار دهند، به سود خوبي خواهند رسيد. در ادامه قصد داريم اطلاعاتي پيرامون طرح توليد سوسيس و كالباس ارائه دهيم.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد. 

 

منبع: طرح توليد سوسيس و كالباس

 

 

 

خط توليد سوسيس و كالباس | طرح توليد سوسيس و كالباس

سوسيس كلمه اي با ريشه فرانسوي مي باشد كه جزء اصلي تشكيل دهنده آن، گوشت چرخ كرده مي باشد. براي توليد سوسيس و كالباس علاوه بر گوشت، از چربي، ادويه، نمك و ديگر گياهان معطر استفاده مي شود.

پس از تركيب مواد اوليه سوسيس و كالباس، آن را را معمولا داخل پوششي قرار مي دهند. در گذشته از روكش هاي طبيعي همچون روده حيوانات استفاده مي شد، اما هم اكنون جنس روكش هاي پلاستيكي معمولا از نوعي پلاستيك است.

به منظور نگهداري طولاني مدت سوسيس و كالباس ها به آن ها مواد نگهدارنده اضافه مي شود تا تاريخ انقضاي طولاني تري داشته باشد.  شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي دريافت مشاوره و تهيه طرح توليد سوسيس و كالباس با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

مواد تشكيل دهنده سوسيس و كالباس | طرح توليد سوسيس و كالباس

سوسيس و كالباس از فرآورده هاي گوشتي مي باشد، به اين معني كه بيش از 50 درصد از مواد اوليه آن از گوشت تهيه شده است. در ادامه قصد داريم توضيحاتي پيرامون مواد اوليه سوسيس و كالباس ارائه كنيم.

1.گوشت چرخ كرده

سوسيس ها و كالباس ها متناسب با نوعي كه دارند، در تركيبات خود 40 تا 90 درصد گوشت چرخ كرده دارند. در سراسر جهان براي توليد سوسيس و كالباس از انواغ گوشت حيوانات شامل گوشت خوك، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون استفاده مي گردد. البته لازم است اشاره كنيم در برخي از انواع سوسيس ها از گوشت ماهي نيز استفاده مي گردد.

2.نمك و ادويه

از نمك با چندين منظور در توليد سوسيس و كالباس استفاده مي شود. در وهله اول نمك نوعي طعم دهنده است. در قدم هاي بعدي در توليد سوسيس و كالباس از نمك به عنوان مواد نگهدارنده، دارا بودن خاصيت ضد باكتريايي، پيونده دهنده ذرات گوشت به يكديگر و … استفاده مي شود.

البته لازم است اشاره كنيم كه علاوه بر نمك، در توليد سوسيس و كالباس از ديگر طعم دهنده ها و ادويه ها شامل موارد زير نيز استفاده مي گردد :

  • فلفل
  • دانه خردل
  • پياز
  • سير
  • رازيانه
  • زنجبيل
  • و …

طعم سوسيس و كالباس ها از برند هاي مختلف، وابسته به ميزان و فرمول استفاده از ادويه در آن ها متفاوت مي باشد.

3.نيتريت ها و فسفات ها | طرح توليد سوسيس و كالباس

در توليد سوسيس و كالباس، از نيترات ها و فسفات ها به عنوان مواد نگهدارنده استفاده مي گردد. چراكه داراي خاصيت ضد باكتريايي هستند. از ديگر كاربرد هاي نيترات ها و فسفات ها در توليد سوسيس و كالباس مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • نگهدارنده
  • آنتي اكسيدان
  • افزايش دهنده ظرفيت اتصال گوشت به آب
  • حفظ رنگ و طعم سوسيس و كالباس
  • ايجاد رنگ صورتي در گوشت سوسيس و كالباس

4.روكش

پس از تهيه خمير سوسيس و كالباس با فرمولاسيون مخصوص به كارخانه توليدي، بايستي كه توسط دستگاه پركن درون روكش قرار داده شوند. خميرهاي سوسيس و كالباس در دو نوع روكش قرار داده مي شود:

  • نوع اول روكش هاي طبيعي : روكش هاي طبيعي سوسيس و كالباس از روده، معده، مثانه و مري خوك، گوسفند و گاو توليد شده و استفاده مي شوند. مزيت استفاده از اين نوع روكش اين است كه مصرف كننده مي تواند آن را در زمان استفاده از سوسيس و كالباس جدا نكند.
  • نوع دوم روكش هاي مصنوعي : روكش هاي مصنوعي سوسيس و كالباس تشكيل شده از كالژن خوراكي و غير خوراكي، سلولز، پالستيك، آلژينات، روكش فيبري و … مي باشد. مصرف كننده بايد قبل از استفاده از سوسيس و كالباس با روكش مصنوعي، آن را از روي محصول جدا كند.

ساير مواد تشكيل دهنده سوسيس و كالباس | طرح توليد سوسيس و كالباس

علاوه بر مواردي كه اشاره كرديم، در مواد اوليه سوسيس و كالباس اجزاي ديگري به شرح موارد زير وجود دارد.

  • شير خشك
  • آرد ها
  • نشاسته
  • پروتئين سويا
  • خرده هاي نان
  • پودر سيب زميني و برنج
  • روغن مايع
  • آنتي اكسيدان ها
  • آب
  • شكرها
  • ويتامين c
  • جگر
  • چربي خوك، گاو، گوسفند و مرغ
  • پسته
  • قارچ
  • پنير

دسته بندي انواع سوسيس

سوسيس ها متناسب با روش پخت و نوع مصرفي كه دارند در انوع مختلفي توليد و دسته بندي مي شوند. به عنوان مثال يكي از تفاوت هايي كه ميان سوسيس هاي مختلف وجود دارد، ميزان درصد گوشتي است كه در سوسيس استفاده مي گردد. در حالت كلي سوسيس ها داراي سه دسته كلي به شرح موارد زير هستند :

  • سوسيس هاي پخته
  • سوسيس هاي خشك
  • سوسيس هاي تازه

مراحل توليد سوسيس و كالباس | طرح توليد سوسيس و كالباس

در اين قسمت قصد داريم به روش و مراحل توليد سوسيس و كالباس بپردازيم :

  • مرحله اول : گوشت مورد نظر درون چرخ گوشت هاي صنعتي بزرگ قرار داده شده و چرخ مي شود.
  • مرحله دوم : ديگر مواد تشكيل دهنده سوسيس و كالباس به مواد اصلي اضافه شده و در همزمان هاي بزرگي به خمير يكنواختي تبديل مي گردد.
  • مرحله سوم : خمير توليد شده در دستگاه هاي پركن قرار گرفته شده و در روكش هاي مورد نظر به فرم دلخواه پر مي شوند.
  • مرحله چهارم : سوسيس و كالباس ها متناسب با روش پختي كه دارند، يا در هواي خشك و يا در آب مي پزند و يا دودي مي شوند.
  • مرحله پنجم : در اين مرحله محصول نهايي وكيوم و بسته بندي مي گردد.

دستگاه ها و تجهيزات خط توليد سوسيس و كالباس

در ادامه به برخي دستگاه هاي مهم خط توليد سوسيس و كالباس پرداخته ايم.

1. دستگاه فليكر

از دستگاه فليكر براي خرد كردن گوشت منجمد استفاده مي شود. اين دستگاه داراي غلطك خرد كننده اي است كه بر روي غلتك چندين تيغه قرار دارد.  بلوك هاي گوشت منجمد توسط جك پنوماتيكي به سمت غلطك هاي دستگاه هدايت مي شوند و توسط تيغه ها خرد مي گردند.

تيغه هاي دستگاه قابليت تنظيم دارد و مي توان سايز ابعاد ريز كردن گوشت را به كمك آن تنظيم كرد. سرعت برش گوشت ها توسط دستگاه نيز قابل تنظيم مي باشد. تمامي قطعات دستگاه تهيه شده از جنس استيل مي باشد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي دريافت مشاوره و تهيه طرح توليد سوسيس و كالباس با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

2. دستگاه سپراتور

دستگاه سپراتور و يا بادر، به منظور جداسازي بال و گردن از مرغ به كار گرفته مي شود. دستگاه سپراتور قابليت جداسازي استخوان هاي يك مرغ كامل را دارا مي باشد.

كاركرد اين دستگاه به اين صورت است كه داراي سه خروجي براي خروج استخوان، ديگر ضايعات و گوشت مرغ به صورت خمير را دارد.

3.دستگاه تاملر

تاملر در واقع يك دستگاه همزن بزرگ مي باشد. درون اين همزمن بزرگ يك تيغه بزرگ نيز قرار گرفته است. گوشت قرمز مورد استفاده در تهيه كالباس درون دستگاه تاملر ريخته مي شود و در اثر ايجاد چرخش درون دستگاه، گوشت ضربه ديده و له مي شود. به محصول نهايي گوشت عمل آوري شده گفته مي شود.

4. دستگاه كاتر

كاتر يا ميكسر، از دستگاه هاي اصلي كارخانه هاي توليد سوسيس و كالباس مي باشد. اين دستگاه داراي دو تيغه در مقابل هم مي باشد تا بتواند مواد اوليه سوسيس و كالباس را به راحتي با يكديگر تركيب نمايد.

گوشت همراه با روغن و ديگر مواد اوليه سوسيس و كالباس درون كاتر قرار مي گيرد. اين دستگاه قابليت آماده سازي 280 كيلوگرم مواد اوليه سوسيس و كالباس را در 10 دقيقه دارد. پس از آماده سازي مواد اوليه براي بسته بندي به دستگاه پر كن منتقل مي گردد.

5. دستگاه كنتي كاتر

كنتي كاتر در صورتي كه همراه با ميكسر استفاده شود، جايگزين مناسبي براي دستگاه كاتر مي باشد. البته اين دستگاه در كنار دستگاه كاتر جهت افزايش كيفيت سوسيس و كالباس توليدي استفاده مي شود.

اين دستگاه داراي سرعت بالا، صداي بسيار كم، نداشتن خطر شكستن تيغه به دليل استفاده از شبكه، از بين بردن غضروف ها و ذرات ريز داخل خمير سوسيس و كالباس و تاثير بسيار بالا بر روي طعم محصول نهايي مي باشد.

با استفاده از اين دستگاه در نهايت سوسيس و كالباس داراي رنگ روشن و بافتي منحصر به فرد خواهد بود.

6. دستگاه پركن سوسيس و كالباس | طرح توليد سوسيس و كالباس

به كمك دستگاه پر كن سوسيس و كالباس، خمير و مواد اوليه داخل روكش هاي مخصوص قرار مي گيرد. اين دستگاه ها به صورت ديجيتال قابل برنامه ريزي بوده تا در هر محصولي متناسب با كاربردي كه دارد، وزن ، تعداد گره و ميزان فشار برنامه ريزي شود. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي دريافت مشاوره و تهيه طرح توليد سوسيس و كالباس با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

براي تهيه طرح توليد سوسيس و كالباس و ساير طرح توجيهي ها در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • تهيه و مشاوره طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ثبت نام در سامانه بهين ياب
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد. 

 

منبع: طرح توليد سوسيس و كالباس

 

 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/8  ] [ ۱۰ ] [ karduk ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 8
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب